Bmw x1 3.0 xdrive

Години тип Category Product Бележки
10.2009-
(E84)[N52B30A] Стартери S6185
(E84)[N52B30A] Алтернатори A3229
(E84)[N52B30A] Алтернатори A0425
(E84)[N52B30A] Алтернатори A0425PR