Kariera

 

AS-PL Sp. z o.o. është aktualisht një shoqëri që zhvillohet në mënyrë të shpejtë dhe vepron në industrinë e motorinove dhe alternuesve me kapitalin 100% polak. U themelua në 1992 si Auto-Starter dhe punësonte vetëm disa punonjës. Sot AS-PL Sp. z o.o. punëson mbi 290 punonjës të kualifikuar.

Por duhet të theksojmë që rruga drejt suksesit nuk ishte e thjeshtë dhe kërkoi nga themeluesit dhe nga punonjësit e shoqërisë vendosmërinë për tejkalimin e problemeve dhe pengesave dhe besimin në mundësitë e tyre, çfarë e ka çuar në pozicionin që mban tani në treg.

Lidhur me këtë, vlerat veçanërisht të rëndësishme tek punonjësit tanë janë: angazhimi, bashkëpunimi, vendosmëria dhe gatishmëria për ndryshimet.

Ofrojmë gjithashtu dobitë që përkrahin zhvillimin e punonjësve. Bashkohuni me ne!

 

Ofertat aktuale të punës: